Nieuwsbrief
Indien u deze mail niet kunt lezen, klik hier
Geachte relatie,
Paradijselijke stranden, wuivende palmbomen, een bijzondere onderwaterwereld en niet te vergeten een aangename temperatuur het hele jaar door; dat is de Caribbean.

De Caribbean biedt alles voor een heerlijke tropische vakantie. Bijzondere locaties met de beste hotels die alle garant staan voor een ontspannen vakantie in stijl.

Bekijk het onderstaand aanbod en profiteer van aantrekkelijke kortingen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen via 055-3575597 voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag!

Het Silverjet-team
 
 
Onze aanbevelingen

Harbour Village Beach Club, Bonaire

  Fraai boutique hotel gelegen aan een breed zandstrand. Niet alleen een ideaal hotel voor een honeymoon, maar ook voor een fantastische duikvakantie. De koraalriffen van Bonaire behoren namelijk tot de mooiste ter wereld.

Bekijk dit luxe hotel

Radisson Aruba Resort & Spa

Omgeven door tropische tuinen en blauwe lagunes biedt dit hotel een oase van rust. Vanwege de gastvrijheid en het informele karakter is dit een uitstekende keuze voor jong en oud!

Bekijk dit luxe hotel

Lions Dive & Beach Resort, Curaçao

  Dit is een van de bekendste hotels van Curaçao gelegen op loopafstand van het populaire Mambo Beach. Het hotel biedt een uitgebreid (water)sport-programma, uitstekende restaurants en is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met het hele gezin.

10% korting op uw verblijf!

Hotel Guanahani & Spa, St. Barth

  Dit elegante hotel is idyllisch gelegen op het exclusieve eiland St Barth en biedt alle ingrediënten voor een geweldige strandvakantie in stijl. Noemenswaardig zijn de uiterst elegante kamers, exotische Spa en het gourmetrestaurant Bartolomeo.

2 nachten gratis!

CuisinArt Golf Resort & Spa, Anguilla

Dit 'Leading Hotel of the World' biedt alles voor een heerlijke vakantie. Door haar fraaie ligging aan een van de mooiste stranden van Anguilla en haar gezonde keuken heeft dit hotel vele terugkerende gasten.

20% korting tijdens uw verblijf!

Belmond La Samanna,
St. Maarten

 
Dit hotel geniet een topreputatie en is het meest exclusieve hotel op St. Maarten! De ligging is rustig en de service zeer persoonlijk. Het strand, de fine dining en de exclusieve villa's maken het ideale vakantieplaatje compleet.

Bekijk dit luxe hotel

Secrets Maroma Beach Riviera Cancun, Mexico

Dit adults-only hotel is gelegen aan een prachtig wit zandstrand, omringd door koraalriffen. Het resort biedt alles voor een luxe vakantie in stijl. U verblijft hier op basis van All-Inclusive.

10% korting op uw verblijf!

Paradisus La Esmeralda, Playa del Carmen, Mexico
 
Dit luxueuze hotel is gelegen op loopafstand van het gezellige Playa del Carmen. Het hotel biedt een keur aan faciliteiten voor jong en oud waaronder een uniek kinderzwembad! U verblijft hier op basis van All-Inclusive.

25% korting op uw verblijf!

Bekijk hier onze topaanbiedingen van deze week!

 
Aruba Pro-AM Golftoernooi
21, 22 en 23 augustus 2015

Van vrijdag 21 augustus t/m zondag 23 augustus vindt het
Pro-AM Golftoernooi plaats op Aruba. U kunt daar bij zijn!
Wij hebben namelijk speciaal voor u, als golfliefhebber, een arrangement samengesteld.

Dit arrangement is inclusief vliegreis per KLM, verblijf in het
5*Deluxe Hyatt Regency Aruba o.b.v. logies/ontbijt en een compleet wedstrijdpakket.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Wij willen u graag adviseren bij een juiste keuze en
bieden u de aangename zekerheid van kwaliteit!

       
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik hier